Non Stop Fitness Online | Online fitnes platforma

Razvijte mišiće stomaka i donjih leđa za bolju stabilnost!

Core mišići, odnosno mišići stomaka i donjih leđa su često zapostavljeni od strane vežbača. Međutim, ovi mišići su esencijalni za svakodnevno funkcionisanje tela. Ovi mišići ne samo da su najbitniji što se tiče stabilnosti tela, ali utiču i na svakodnevne aktivnosti kao što su hodanje, podizanje predmeta, pa čak i vezivanje pertli! Ukoliko želite jake mišiće stomaka, donjih leđa, kao i svih ostalih mišića koji čine vašu core muskulaturu, onda su NSF Core Online Treninzi pravo mesto za vas. Ovde ćete učiniti vaše najbitnije mišiće jačim nego ikad!

Non Stop Fitness Online | Online fitnes platforma
Non Stop Fitness Online | Online fitnes platforma

Izražena definicija mišića trbušnog zida

Ukoliko ste oduvek želeli da imate izražene pločice, upravo to možete da dobijete kroz korišćenje Non Stop Fitness Online platforme. Videćete veliku razliku nakon vrlo kratkog perioda treniranja.

Non Stop Fitness Online | Online fitnes platforma

Naučite pravilne vežbe za trbušnjake

Nije dovoljno samo hteti da budete spremni za plažu. Da biste dobili željen izgled i jačinu mišića trbušnog zida i donjih leđa, morate da znate pravilno da radite ove vežbe. Naš video materijal će vam objasniti svaku vežbu.

Non Stop Fitness Online | Online fitnes platforma

Ojačajte glavni stub vaše snage i stabilnosti

Dugo zapostavljeni mišići trbušnog zida i donjih leđa jedva čekaju da budu aktivirani. Učinite prvi korak u dostizanju optimalne snage i stabilnosti tela kroz jačanje glavnog stuba muskulature – core mišića!

IZRAŽENI TRBUŠNJACI

STABILNIJE TELO

SPREMNI ZA PLAŽU

Da biste bez problema radili sve ostale vežbe, kao i prvo i osnovno morate da radite na core mišićima. Ovi mišići su zaduženi za sve aktivnosti vašeg tela, od skoro svih sportova do svakodnevnih aktivnosti kao što su hodanje i vezivanje pertli. Core mišići su neverovatno bitni.

 

Pravilno izvođenje ovih vežbi je neverovatno bitno. Ukoliko se vežbe za core deo tela rade pogrešno, može da dovede do ozbiljnih povreda. Ovo može da dovede do kontra efekta. Svakako je bolje da sertifikovani treneri objasne svaku vežbu kako bi znali da je izvedete na bezbedan način.

 

Spremite se za leto, more, i plažu, tako što ćete učiniti vaše telo veoma atraktivnim sa ravnim stomakom ili čak pločicama. A naravno, dok to radite, ojačaćete vaše telo i povećati njegovu stabilnost!