Zabavite se, igrajte i trenirajte u isto vreme uz Dance Fitness!

Dance Fitness je dobro poznati grupni trening koji naši vežbači obožavaju iz razloga što pretvara trening u zabavu! Dance Fitness se zasniva na različitim plesnim stilovima u koje su uključeni izazovni kardio pokreti, kao i vežbe snage. Naravno, postoje i početnički treninzi koji su manje izazovni i lakši za ljude koji hoće da igraju i treniraju ali nemaju nikakvog iskustva. Od Latino do Hip Hop-a, sve je uključeno!

dance1

Skinite višak masti i tonirajte telo

Zbog velike količine kardio pokreta koji su ubačeni u koreografije, sagorevaćete kalorije i skidati višak masti kao ludi! Ovaj grupni trening je super ukoliko želite da brzo ali i zabavno tonirate vaše telo.

dance2

Uživajte uz muziku i zabavnu koreografiju

Žanrovi koji su u ponudi su raznovrsni. Na taj način sigurno ćete naći pravi stil igranja i koreografiju za vas! Stilovi koje možete da očekujete su reggaeton, dancehall, twerk, latino, hip hop,  house, i k-pop.

dance3

Spojite lepo i korisno kroz igru i fitness

Ukoliko niste tip koji uživa u treningu, Dance Fitness je definitivno za vas. Radićete korisne vežbe snage, ojačaćete srce i pluća, povećaćete kondiciju, i sve to kroz zabavne koreografije i igranje!

K-POP DANCE

LATINX DANCE

HIP HOP DANCE

IGRE ZA POČETNIKE

Dance Fitness je veoma dobar za zdravlje iz više uglova. Jedan od faktora na koji ovaj grupni trening naročito utiče jeste kondicija. Vaš utrenirani kardiovaskularni sistem će vam biti zahvalan, i to će pokazati kroz bolji rad srca i veći kapacitet pluća. Uz mnogo kardio pokreta, sagorevaćete kalorije i tonirati telo, a tu je naravno i efekat povećane snage. Takođe ima dobar uticaj na vaše kosti i smanjuje rizik od osteoporoze.

 

Tu je i psihološki aspekt Dance Fitness-a koji je teško zaobići. Zamenićete klasično vežbanje zabavnim pokretima i povećati koordinaciju. Očekujte i bolje mentalno funkcionisanje, kao i povećaj samopouzdanja! Na aplikaciji ćete moći da pričate sa drugim ljubiteljima ovog grupnog treninga i da razmenjujete iskustva kao i koji stilovi su vam omiljeni!