Ojačajte noge i zadnjicu uz najbolji gluteus trening!

Gluteus trening je neverovatno popularan kod svih naših vežbača ženskog pola. Razlog za to? Vidljivi rezultati na donjem delu tela. Jače noge i veća, zategnutija zadnjica je rezultat koji svi naši vežbači doživljavaju nakon praktikovanja ovog grupnog treninga. Čučnjevi, iskoraci, kao i mnoge druge vežbe vas čekaju, a naučićete i kako da ih pravilno izvodite. Unapredićete držanje, balans, snagu, a naravno i izgled vaše zadnjice, kao i vaših nogu.

gluteus1

Naučite pravilno držanje tokom ponavljanja

Ako hoćete vidljive rezultate, morate pravilno da izvodite sve vežbe. Ne samo to, nego pravilnim izvođenjem ćete izbeći povrede. U našim treninzima ćete naučiti kako da pravilno i bezbedno ojačate vašu zadnjicu.

gluteus2

Zategnite i razvijte vašu zadnjicu

Velikim brojem ponavljanja i raznovrsnim vežbama za gluteus ćete povećati snagu i veličinu vaše zadnjice. Trening ima i kardio efekat, tako da ćete sagoreti i veliku količinu masti sa donjeg dela tela.

gluteus3

Ojačajte noge, stopala, kosti, i celo donje telo

Pored zategnutijeg i jačeg mišića gluteusa ćete ojačati i noge. Ne samo da ćete imati jači kvadriceps, listove, i zadnju ložu, nego ćete i ojačati kosti, kolena, stopala, karlicu, pa čak i mišiće donjih leđa.

MIŠIĆNI TONUS

SAGOREVANJE MASTI

OBLIKOVANJE

Gluteus trening je interesantan jer je u njemu ukomponovano više aspekata koji svi rade ka istom cilju jače zadnjice, nogu, i generalno donjeg dela tela. Tu je naravno očigledan aspekt snage jer radite vežbe koje će da stave teret na vaše mišiće. Ali pored snage, Gluteus grupni trening može da se posmatra i iz perspektive kardio treninga, u kom slučaju sagoreva masti, i to naročito sa problematičnih delova koji imaju tendenciju da skupljaju mast.

 

U isto vreme ćete oblikovati i zadnjicu, kao i sve mišiće nogu, tako da ćete biti spremni da pokažete rezultate vašeg napornog rada na plaži. Postoji više nivoa ovog treninga tako da je pogodan za početnike, vežbače srednjeg nivoa, ali i napredne vežbače koji traže izazov!