Non Stop Fitness Online | Online fitnes platforma

Preskočite granice sa intervalnim treninzima visokog intenziteta!

HIIT treninzi, odnosno intervalni treninzi visokog intenziteta su treninzi napravljeni za ljude koji hoće da podignu svoje kardio treninge na viši nivo. Ukoliko imate potrebu da prevaziđete sve granice i dostignete maksimalni potencijal vašeg tela u smislu kardio treninga i snage, onda su online HIIT treninzi uz Non Stop Fitness Online prava stvar za vas. Nikada se niste oznojili onoliko koliko će to biti slučaj prilikom ovih treninga! Ne čekajte ni sekund duže i počnite sa intenzivnim treniranjem već danas!

Non Stop Fitness Online | Online fitnes platforma
Non Stop Fitness Online | Online fitnes platforma

Podignite puls i poboljšajte svoj kardio

Kardio trening je veoma bitan za zdravlje. Da biste poboljšali kapacitet i rad vašeg srca i pluća, neophodno je da imate treninge visokog intenziteta koji će vam podići puls. Na ovaj način ćete i ojačati imunitet vašeg organizma.

Non Stop Fitness Online | Online fitnes platforma

Visok intenzitet vežbi za visoke rezultate

Vežbe visokog intenziteta imaju tendenciju da daju visoke rezultate. Primetnije promene se vide na telu prilikom ovakvih treninga radije nego treninga niskog intenziteta. Ako su vam rezultati bitni, ovaj trening je za vas.

Non Stop Fitness Online | Online fitnes platforma

Optimalan trening u intervalima

Treniranje u intervalima je mnogo optimalnije za neke vežbe nego da merite ponavljanja. Uz ove treninge ćete imati jasno definisane intervale rađenja vežbe i zatim odmah nakon toga intervale za pauze.

VISOK INTENZITET

VEŽBE U INTERVALIMA

VEĆA SNAGA I KARDIO

HIIT treninzi koriste tabata sistem treniranja gde se umesto ponavljanja posmatraju intervali. Intervali su unapred predodređeni, kao i pauze, i na vama je samo da ispratite čitav trening koji se radi ispred vas. Ovo vam olkšava posao jer ne morate da brojite ponavljanja u svakoj vežbi.

 

HIIT treninzi su se pokazali kao neverovatno korisni u svim sferama fizičke spreme i zdravlja. Od veće snage do boljeg kardia, HIIT omogućava vašem telu da dostigne viši nivo koji prevazilazi vaše dosadašnje granice. Gurajući svoje telo van tih granica takođe ćete ojačati i imunitet.

 

Pored ovih benefita možete očekivati i skidanje masnih naslaga, pojačavanje metabolizma, kao i smanjivanje pritiska i šećera u krvi.