Umanjite stres i uživajte uz online Yoga grupne treninge!

Ukoliko volite jogu ali nemate vremena da idete na časove uživo, online joga je tu za vas. Nije bitno da li ste ikad bili član Non Stop Fitness joga grupnih treninga, ili bilo kojeg drugog joga treninga, ovi grupni treninzi su odlični kako za početnike, tako i za napredne vežbače. Kada postanete član Non Stop Fitness Online grupnih treninga, moći ćete da pristupite svim video materijalima, a tu su naravno i live grupni treninzi, seminari za dodatnu edukaciju, konsultacije sa našim joga instruktorima jedan na jedan, kao i mnoge druge pogodnosti.

icon-1-yoga

Naučite sve Hatha i Vinyasa pozicije za jogu

Pravilno izvođenje vežbi je najbitnije kada je reč o joga treninzima. Sa vašom članarinom ćete dobiti ne samo pristup video materijalu za izvođenje vežbi, već i livestream seminarima za edukaciju u vezi joge!

icon-2-yoga

Poboljšajte disanje uz profesionalne vežbe

Poznato je da joga sadrži u sebi mnoge vežbe disanja koja ne samo da smanjuju stres, nego i u većoj meri imaju povoljan uticaj na vaše zdravlje. Naučite sve najbolje tehnike disanja kroz našu online platformu!

icon-3-yoga

Izbacite stres iz vašeg organizma

Stres je jedan od najvećih krivaca za loše zdravlje ljudi. Naš moderan način života nam ne dozvoljava da se opustimo i izbacimo stres iz organizma. Uz Non Stop Fitness Online joga grupne treninge, to se sve menja!

HATHA YOGA

VONYASA YOGA

YOGA EDUKACIJA

TRENING DISANJA

Naučite sve o Hatha joga pozicijama, koje će vam pomoći da usporite vaše telo, umanjite stres, ali i povećate fleksibilnost mišića i zglobova, smanjite simptome depresije, i povećate snagu vašeg tela. Hatha joga koristi spore pokrete da biste doveli telo u određenu poziciju.

 

Vinyasa joga je fluidnija vrsta joge,u kojoj uživaju početnici, kao i napredni vežbači. Benefiti ovakve vrste joge su mnogobrojni, kao na primer: povećanje izdržljivosti i snage, poboljšanje stabilnosti tela i balansa, kardio trening niskog intenziteta, smanjivanje stresa i anksioznosti.

 

Tu je naravno i joga edukacija kroz livestream seminare, kao i vežbe tehnika disanja koje imaju povoljan uticaj po vaše zdravlje.