Povećajte snagu, koordinaciju, i fleksibilnost!

Pilates je dobro poznat po raznim benefitima za vaše telo i zdravlje. Sada vaše omiljene Pilates treninge možete pratiti i preko Non Stop Fitness Online aplikacije! Biće vam dostupni treninzi u vidu video materijala, kao i treninzi uživo. Takođe, redovno ćemo održavati seminare i edukaciju u oblasti Pilatesa. Sve na jednom mestu, dostupno u vašem domu u kojem god delu zemlje da živite! Iskusite online Non Stop Fitness PIlates već danas!

pilates1

Veća fleksibilnost i koordinacija tela

Pilates je idealan za ljude koji traže način da poboljšaju svoju fleksibilnost i koordinaciju. Naravno, uz ovo dolazi i veća snaga kao i izdefinisani mišići stomaka, donjih leđa, kao i mišića gluteusa.

pilates2

Više nivoa za povećavanje snage

Na Non Stop Fitness Online platformi možete izabrati nivo koji vama odgovara. Tu su nivoi od početničkog i srednjeg, do naprednog za one koji hoće da postave izazov svom telu i dostignu svoj maksimalni potencijal.

pilates3

Napredne vežbe sa opremom i rekvizitima

Osim standardnih Pilates treninga sa vašom težinom tela, takođe su dostupni i grupni treninzi gde ćete koristiti rekvizite. Opremu za trening možete pronaći na našem Non Stop Fitness Shop-u online.

POČETNI PILATES

SREDNJI PILATES

PILATES OPREMA

Pilates treninzi su popularni širom sveta, što zbog pristupačnosti, što zbog zdravstvenih benefita. Pogodni su za sve tipove vežbača: od apsolutnih početnika, do naprednijih pilates veterana koji su već upoznati sa ovom vrstom treninga. Non Stop Fitness Online nudi početnički pilates, pilates srednje težine, napredni, kao i pilates sa rekvizitima i opremom (koja je takođe dostupna preko NSF platforme).

 

Pilates povoljno deluje na vaše zdravlje tako što poboljšava fleksibilnost, povećava snagu vašeg tela, definiše vaše stomačne mišiće, mišiće donjih leđa, gluteusа, i bokovа, povećava balans i kontrolu nad vašim mišićima, poboljšava celokupnu koordinaciju i balans tela, povećava koncentraciju, i umanjuje stres.